Salade met avocado, tomaat, komkommer, paprika, ei en cashewnoten

Recept voor 4 personen

Per persoon: 330 kcal / 8.5 g koolhydraten / 13.7 g eiwit / 25.9 g vet waarvan 4.8 g verzadigd vet / 4.5 g vezels

Ingrediënten:

  • 75 g rucola
  • 150 g (cherry)tomaat
  • 200 g komkommer
  • 1 avocado
  • 1 paprika
  • 100 g cashewnoten
  • 4 eieren

Bereiding:

  1. Leg de rucola in een grote schaal.
  2. Kook de eieren hard.
  3. Was de (cherry)tomaat, komkommer en de parika.
  4. Snijd de (cherry)tomaat, komkommer, paprika en avocado in kleine stukjes en verdeel over de schaal.
  5. Verdeel ook de cashewnoten over de salade.
  6. Snijd de eieren in vieren en leg bovenop de salade.

About the author: Martin